Nyt bind i 70'er-comeback

Bruno Brazil blev oprindeligt skabt af det forrygende hold Greg og Vance, og udgivet i Danmark i en række album og blade i 70'erne. Nu er serien tilbage, foreløbig med tobindshistorien Black Program, hvor det andet og sidste bind netop er udkommet.

Bruno Brazils agentgruppe 'Alligatorkommandoet', der arbejder for organisationen W.S.I.O., er stadig traumatiserede efter en mislykket mission, der har dræbt og invalideret flere af gruppens medlemmer. De overlevende medlemmer får dog ingen tid til at bearbejde deres tab, da de kastes ud i kamp med en ny fjende, der planlægger at erobre og kolonisere rummet. Fortsættelse og afslutning på historien, der begyndte i Black Program Bind 1.

Velfortalt og -tegnet spændingstegneserie. Nye historier i den klassiske serie, oprindeligt skabt i perioden 1969-1977 af Greg og Vance, der fint følger op på de veldefinerede karakteres videre skæbne. Fortsætter der, hvor den oprindelige serie sluttede, og er således en direkte efterfølger til albummet Kvit eller dobbelt fra 1977.

Historien er lige dele spænding og action. Tegningerne er udført i realistisk stil, og gengiver hovedrollerne med fin respekt for den oprindelige serie, uden at kopiere Vance, og definerer sit eget præg på serien. Fermt tegnet, layoutet og farvelagt. Anbefales.

titel: Black Program. Bind 2
forfatter: LF Bolleé
tegner: Philippe Aymond
serie: De nye historier med Bruno Brazil
oversætter: Per Vadmand
forlag: Forlaget Zoom

Se en video om seriens første bind:

Kommentarer